Vertrek Erik-Jan Meijer

28-12-2023

Pensionering
Na precies 20 jaar ga ik, Erik-Jan Meijer, per 1 januari 2024 met pensioen bij Pardon Consult.
Ik kwam in 2003 na bijna 20 jaar bij het ABP/Loyalis over naar het bedrijf Wassenaar Consult, waar mijn ex ABP-collega Jaap Wassenaar werkte. 

Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren bijgedragen aan het uitbreiden van het productpakket van Pardon Consult en het constant updaten daarvan aan de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Het was mooi om een bedrijf in een nichemarkt zich zo te zien ontwikkelen en het was heel fijn om zulke trouwe en loyale medewerkers te hebben gehad.

Vooral het directe klantcontact zal ik gaan missen en ik bedank alle Pardon-gebruikers voor de prettige contactervaringen deze laatste 20 jaar.

Ik blijf op de achtergrond nog wel wat hand- en spandiensten verlenen, dus helemaal weg ben ik nog niet, maar het eerste aanspreekpunt blijft Janny Fennema, zoals dat de afgelopen tijd al het geval was. U blijft dus in vertrouwde handen achter.

Pardon

Servicelijn

Tijdens kantooruren zitten deskundigen en specialisten klaar. Om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Een vraagbaak voor salarissen, administraties of regelingen.

Neem contact op via:

Bel : 0522 – 44 33 68
info@pardonconsult.nl

Gerelateerde berichten

Ga naar de inhoud