ADP logo voor NBADP Nederland

Met meer dan $12 miljard aan inkomsten en meer dan 65 jaar ervaring bedient ADP® (NASDAQ : ADP) met 60.000 medewerkers ongeveer 637.000 klanten in meer dan 125 landen.

Als een van ’s werelds grootste leveranciers van business outsourcing en Human Capital Management-oplossingen, biedt ADP een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor human resource, salarisadministratie, talentmanagement, belasting- en excasso-administratie. ADP helpt zijn klanten te voldoen aan de lokaal geldende sociale wet- en regelgeving. De gebruiksvriendelijke oplossingen voor werkgevers bieden uitstekende kwaliteit aan alle soorten bedrijven.

ADP is tevens wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen binnen de transportsector. Voor meer informatie over ADP ga naar www.adp.nl.

 

Over ADP Nederland

Heb je medewerkers in dienst, dan moet je ook een salarisadministratie bijhouden en gegevens van je mensen vastleggen. Dat is, ook al door de complexe sociale en fiscale regelgeving, een hele klus. Frequente wijzigingen in wet- en regelgeving zorgen voor een extra uitdaging.

ADP helpt graag! Met prima dienstverlening die ook het verwerven en verwerken van kennis op het gebied van salaris en HR omvat. Die kennis delen we graag en op vele fronten. Zoals hier op ADP Touchpoint.

ADP internationaal
ADP Nederland BV is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Amerikaanse concern Automatic Data Processing Inc. Via het ADP Research Institute geven we je toegang tot een schat aan internationale kennis.

ADP in cijfers
1,4 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. ADP biedt al meer dan vijftig jaar kennis en innovatieve oplossingen voor HR, payroll en excasso voor elk type organisatie. Anno 2013 is het bedrijf met een omzet van 95 miljoen euro één van de grootste spelers in zijn sector.