Disclaimer voor alle producten en uitingen van Pardon Consult B.V.

Disclaimer logo

Disclaimer Pardon Consult BV
De inhoud van het e-mailbericht en/of eventueel toegevoegde bijlagen is/zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Pardon Consult sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit de elektronische verzending van dit bericht.
Indien deze e-mail bij vergissing bij u terecht is gekomen, verzoeken wij u het bericht aan de Pardon Consult terug te sturen en het e-mail bericht van uw systeem te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan.

Bij indicatieve berekeningen
Als het gaat om (indicatieve) berekeningen zijn de verstrekte gegevens door ons niet op juistheid en/of volledigheid gecontroleerd, tenzij uitdrukkelijk aangegeven. Voor een formele beoordeling van het recht op, de duur van, en de hoogte van, een salaris, uitkering of pensioen, dient u zich te wenden tot de besluitende en uitvoerende instantie(s) zoals het UWV, vak- en/of werkgeversorganisatie, het pensioenfonds / de verzekeraar en/of uitvoerder van een bovenwettelijke regeling. 

Algemene Voorwaarden van Pardon Consult
Onze aansprakelijkheid wordt verder beperkt door onze Algemene Voorwaarden, welke u ook op deze website vindt onder Algemene Voorwaarden Pardon Consult BV en welke nimmer meer bedraagt dan het inde factuur of offerte vermelde bedrag.

Uw collega’s online staan voor u klaar

Pardon Consult kan rekenen op een team van zeer ervaren en gedreven professionals. Onze adviseurs, ontwikkelaars en medewerkers hebben allen jarenlange expertise op het gebied van arbeidsvoorwaarden, pensioenen en salarisadministratie.Veel teamleden komen voort uit de publieke sector en begrijpen daardoor als geen ander de complexe materie en uitdagingen van onze opdrachtgevers. Met hun specialistische kennis en persoonlijke betrokkenheid zetten zij zich dagelijks in om organisaties in met name de publieke sector te voorzien van deskundig, op maat gesneden advies. Dit stelt onze opdrachtgevers in staat om zich volledig te richten op hun kerntaken. Onze adviseurs en ontwikkelaars vormen samen het hart van Pardon Consult.

Ga naar de inhoud