Bestelformulier voor Pardon Salaris

Bestelformulier voor Pardon Salaris2018-09-19T16:15:00+00:00

Pardon Salaris Bestelformulier

1. Basisgegevens

   U vindt het licentienummer achter uw profiel-icoontje, rechtsboven.
Wilt u meer dan 3 gebruikers opgeven? Geef dit dan aub aan in het veld "opmerkingen" onderaan het formulier. We nemen dan contact met u op om dit verder af te stemmen.

2. Kies CAO's en software koppelingen

Koppelingen zijn alleen mogelijk met Centric PIMS / MOTION of ADP Workforce / Prisal. Aan de koppeling met AFAS wordt nog gewerkt.

3. Tenaamstelling

Als u de licentie aanschaft voor meerdere organisaties/werkgevers, nemen wij contact met u op.
OIN-nummer of KvK-nummer (OIN = Overheidsidentificatienummer vanuit Digikoppeling/Logius)

4. Gebruikeraccounts

Voer de gegevens in voor 1e gebruiker (=hoofdgebruiker)

Voer de gegevens in voor de 2e gebruiker

Voer de gegevens in voor de 3e gebruiker

5. Akkoordverklaringen

Als u akkoord gaat, krijgen wij het bericht rechtstreeks toegestuurd.
Als u niet akkoord gaat, krijgen wij alleen een notificatie en downloaden wij het bericht later, maar dan duurt de beantwoording wel wat langer.
Wij ontvangen uw bestelling bij voorkeur digitaal. Heeft u hier bezwaar tegen, neem dan alstublieft contact met ons op via tel.nr. 0522 - 44 33 68 om de bestelling te voltooien. Als u hier geen optie aanvinkt, zal het formulier niet verzonden kunnen worden.
Pardon Consult verstuurt haar e-mail zo veilig mogelijk. Zie verder onze privacyverklaring op deze site hierover. Als (achteraf) blijkt dat u geen toestemming van betrokkene(n) heeft, is Pardon Consult op generlei wijze aansprakelijk voor het gebruik van de opgestuurde gegevens. Dat is alleen de degene/de organisatie, die deze gegevens heeft verstuurd. De gegevens worden nooit aan commerciële partijen of derden verstrekt, tenzij met uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van alle betrokkene(n).

6. Overig